Massieve kasten maatwerk

AMBACHTELIJK MAATWERK

Maatwerk voor kasten gaat over meer dan design en afmetingen.

Net zoals voor tafels (en andere meubelen) die we aanbieden, gaat onze maatwerk-service voor kasten ook over onze individuele begeleiding van uw project, inclusief de zorgvuldige handmatige kwaliteitscontrole van elk meubel dat we aanleveren. Verder is er ook de mogelijkheid om op maat functionaliteit toe te voegen, hieronder enkele voorbeelden.

Alle extra functionaliteit die U wil, exact daar waar U ze wil

Geen stijlbreuk meer in Uw interieur omdat Uw Tv of computer een eigen kast behoeft die niet aansluit bij de andere meubelen. Geen losliggende draden omdat het meubel van Uw keuze geen kabelgoten heeft. De creatie van homogene stijlvolle interieurs zonder storende geïmproviseerde oplossingen is mogelijk dank zij onze “op maat” filosofie, die veel verder gaat dan enkel afmetingen.

Denk maar aan een badkamer met linnenkast en lavabomeubel in één stijlvol geheel, tot en met de houten spiegelkader. Een bibliotheek, met ingebouwde verlichting, en bijpassend bureaumeubel, uiteraard voorzien voor computer met alle bedrading netjes ingewerkt. Uitschuifbare schabben, Keukenkasten, hifi-meubelen… de lijst is eindeloos.

Onze andere diensten

Hout en metaal tafels

XXL Tafels